Smits Staalproductie Utiliteitsbouw en Renovatie

Staal is de oudste tak van de Smits Bedrijven (sinds 1932)  waar vandaag de dag ramen en deuren worden vervaardigd uit hoofdzakelijk normprofielsystemen zoals Jansen en Forster, voor zowel binnen- als buitenoplossingen. Of het zich nu handelt om vliesgevelsystemen, brandwerende-,  geluidwerende-,  kogelwerende- of inbraakwerende systemen, Smits heeft de kennis en expertise in huis om u een totaaloplossing te kunnen bieden.

Zo ook worden er custommade kozijnelementen door ons gefabriceerd uit warm- of koudgewalste profielen uiteenlopend van kokerprofiel, hoek- of stripmaterialen. Oude warmgewalste stoeltjesprofielen worden eveneens nog steeds door ons verwerkt evenals de tegenwoordige Janisol-Arte systemen van Jansen. Het Janisol-Arte systeem kent vrijwel dezelfde uitstraling als de stoeltjesprofielen van vroeger en heeft als kenmerkend verschil een thermische onderbreking met een zeer lage Uf-waarde.

Smits Staal- glasdesign (SGD)

Kenmerkend voor de interieurbouw van deze tijd zijn stalen puien opgebouwd uit zeer slanke profielen met oneindig veel mogelijkheden qua constructieve indelingen en samenstellingen. Smits heeft ook hier de kennis en expertise in huis om u zowel voor de interieur als exterieur een totaaloplossing te kunnen bieden.    >> meer info

 

 

Certificeringen