Renovatie Apollolaan Amsterdam

Renovatie Apollolaan Amsterdam
3 februari 2015

Smits heeft recentelijk in opdracht van Breijer Contractonderhoud B.V. uit Almere een prachtige renovatieklus opgeleverd in Amsterdam aan de Apollolaan. Bestaande appartementencomplexen zijn compleet voorzien van nieuwe stalen ramen en isolatieglas welke door Smits Gemert B.V. zowel gefabriceerd als gemonteerd zijn.

De bestaande gevel daterend uit de jaren 20 bestond qua kozijnen nog uit warmgewalste ongeïsoleerde stalen profielen met een uiterst ranke uitstraling en voorzien van enkel glas. De uitdaging voor deze renovatieklus bestond uit het terugdringen van zowel de geluids- als warmteisolatie waarbij het esthetische beeld niet verloren mocht gaan. Smits heeft deze oplossing kunnen bieden door te kiezen voor het Janisol-Arte systeem i.c.m. extra isolerend dubbelglas met een voor deze tijd reguliere isolatiewaarde van 1,1 W/m2K.

Na het plaatsen van een 2-tal proefkozijnen op locatie te Amsterdam, alvorens het productieproces op te starten, werd ons vanuit de opdrachtgever gevraagd 'waar zich de proefpuien bevonden. . . . .' , een beter compliment kun je als fabrikant bijna niet krijgen toch ?

 

Terug
Certificeringen