Smits kunststofproductie

In 1981 werd besloten om de Smits Bedrijven uit te breiden met een productielijn voor kunststof kozijnen. Van meet af aan worden hier tot op de dag van vandaag, middels ultramoderne machines en vakbekwame medewerkers, een diversiteit aan kunststof ramen en deuren vervaardigd uit het profielsysteem van Kömmerling, hetgeen tegenwoordig schuil gaat onder de naam Profine.

Het nieuwste profielsysteem van Profine genaamd K-Vision is speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt. Vorm, kleur en flexibiliteit staan centraal. U kunt kiezen uit een breed gamma aan mogelijkheden uiteenlopend van vlakke en verdiepte systemen, brandwerende systemen tot PassiefBouw systemen.

Smits Bedrijven Gemert heeft haar eigen dealernetwerk opgezet als zijnde tussenpartij speciaal voor de particuliere markt. Onze verkooppunten worden geheel onderstaand weergegeven. Smits levert namelijk niet rechtstreeks aan particulieren.

Smits kunststofproductie Specials

Buiten de reguliere systemen om worden er bij Smits ook kunststof kozijnen en speciaal glas vervaardigd voor de PassiefBouw en Energieneutrale projecten. Middels moderne software en kennis van Bouwfysica beschikt Smits over de mogelijkheid in te spelen op de specifieke wensen van de klant. Smits beschikt tevens over een ultramodern infocentre waar diverse systeemoplossingen (kunststof, glas en staalproducten) getoond worden.

Voor zowel de particuliere markt als voor Utiliteitsbouw heeft Smits namens alle Kömmerlingverwerkers in Nederland, als eerste in Europa brandwerende kunststof kozijnen ontwikkeld. De meest voorkomende gevelelementen zijn inmiddels getest bij Efectis Nederland B.V. (voormalig TNO Centrum voor Brandveiligheid) met we mogen wel zeggen verbazendwekkende resultaten. Alle testen zijn uitgevoerd volgens de Europese norm en hebben minimaal de 30 minuten, en zelfs inmiddels ook al de 60 minuten doorstaan.

 
Dealer Locator
Certificeringen