Smits Isolatieglasproductie

Sedert midden jaren 70 werd er door de Smits Bedrijven besloten een productielijn op te zetten voor isolatieglas. Het isolatieglas wordt tot op de dag van vandaag geproduceerd onder licentie van SANCO. Het complete SANCO-productaanbod wordt geproduceerd door meer dan 50 ondernemingen in Europa. Tot onze producten behoren hoogwaardig thermisch isolerend glas, evenals gecombineerd geluids- en thermisch isolerend glas, zonwerend glas en veiligheidsglas.

Als moederbedrijf fungeert Glas Trösch GmbH in Nördlingen. Van hieruit worden de technische innovaties en de licentieverleningen t.b.v. de vergunningen voor het produceren van SANCO isolatieglas gerealiseerd.

Smits Isolatieglas B.V. levert haar producten hoofdzakelijk aan glaszetters, schildersbedrijven, timmerfabrieken, aluminium kozijnfabrikanten en niet te vergeten aan onze dealers voor kunststof kozijnen. Klik op nevenstaand SANCO-logo voor meer productinformatie.

Smits Brandwerend isolatieglas

Smits Isolatieglas B.V. is eveneens gecertificeerd om onder licentie brandwerend isolatieglas te mogen samenstellen hetgeen wordt gekenmerkt onder de naam Sanco Pyr en tevens gezien wordt als een enorme aanwinst voor de Smits Bedrijven Gemert. 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Certificeringen